Vidovita Ovčica

 

064 607 079

 

 

 

tel.:6,99 kn/min  mob.:8,41 kn/min

Iskustva Korisnika

MIRNA

 

Odlicno citanje Tarot Karti Puno Vam Hvala..Mislila sam da nakon Prekida sa Mariom necu nikad vise moci biti sretna..Otvorili ste mi oci i pokazali mi da puno vrijedim i da ne odustajem od Ljubavi..Evo Ono sto ste mi i Prorekli sada se desava ..Nasla sam Ga Napokon.. i vise je od onog sto sam ocekivala..!Hvala Od Srca!

Tomislav

 

Ovako je pocelo :

"Možete mi pogledati za financije. Imam dosta veliki problem koji me muči, a nisam baš siguran da li cu dobiti na njega i odgovor jer ne vjerujem u tarot karte."

I gospođa mi je dala najbolji savjet na svijetu da cu dobiti ponudu o ulaganju u jedan biznis i da cu htjeti odustati ali da ne odustajem da ce mi se isplatiti.I evo nakon postanarstva godinama i nakon rada za sitni novac za privatnika mogu slobodno reci da imam nesto svoje vrijedno i sto cu moci ostaviti svojoj djeci....Hvala Vam puno Oprostite sto Vam Nisam vjerovao!

Ankica

 

"……..htjela bi znati da li imam opravdanu sumnju zbog supruga……"Tako je poceo moj poziv Vama.. i vi ste me odma smirili i otvorili karte.Vidjeli ste da je u drustvu ali muskom drustvu da nema druge zene vec samo izbjegava razgovor samnom jer je pod stresom posao mu propada i ne zna kako mi reci..Hvala Vam puno na savjetu da ga docekam sa osmjehom i popricamo iskreno o svemu..Ja bi ga napala i optuzila i izgubila ljubav svog zivota..Promjenili ste nam zivot sada smo sretni zajedno radimo ja sam odlucila pomoci mu i cekamo bebu..Hvalaaaaa od srcaaa

Ivana

 

Nazvala sam Vas i Bila Jako Skepticna ali Preporucila Vas je moja Prijateljica i ona je rekla pitaj Sve ce ti reci bez otezanja i pricanja Bajki.I dobro da Vas je preporucila.Pitala sam Vas da li da veza u kojoj sam ima buducnost?I vi ste mi rekli da ima buducnosti i da kroz mjesec dana pocet cemo zivjeti zajedno..Sve ste pogodili zarucili smo se i trenutno zivimo zajdno..Divni ste Hvala ...Ljudi ova zena je cudo!