Vidovita Ovčica

 

064 607 079

 

 

 

tel.:6,99 kn/min  mob.:8,41 kn/min

  O NAMA

Tu Smo Za Vas!
Obratite nam se sa Povjerenjem

Gđa Mirna

Tarot Majstor

Rune

Visak

Sve ste učinili kako treba da bite došli do cilja , a onda se sav Vas trud uruši kao kula od karata.
U ljubavi kroz brak ili vezu dali ste sve od sebe,vidite i osijećate i da Vas partner voli , ali i tu se događaju burne neobjašnjive stvari zbog kojih veza ili brak propadaju ili trpe.
Tu sam za Vas - moje ime je Mirna i mnogima sam do sada pomogla bilo na materijalnom,poslovnom ili emocionalnom području ,ne samo u Hrvatskoj već i van granica Hrvatske. Slobodno mi se obratite ako imate problema ,bilo koje vrste,(brak,veza,problem djece,problem kroz posao.....).
Bilo koji životni problem ,pomoći ću Vam riješiti ga , jer imam sposobnot i znanje kako se riješiti ili se zaštititi od raznih nameta,uroka ili nagaza.
.
..
ČOVJEK DANAŠNJICE SE VRLO ČESTO NAĐE PRED ZIDOM. DALI ZBOG POSLOVNIH, FINANCIJSKIH ILI EMOTIVNIH PROBLEMA, TO NEKADA NIJE NITI BITNO AKO IZ TE SITUACIJE NEMOŽE ILI NEZNA NAĆI IZLAZ. VRLO ČESTO SU I UTJECAJI NEGATIVNIH ENERGIJA PRESNAŽNI DA BI SAMI S NJIMA IZAŠLI NA KRAJ. SAVJETUJEMO KOD PRIVATNIH I POSLOVNIH I FINANCIJSKIH PROBLEMA... RADIMO PROGNOZE POMOĆU RAZNIH TEHNIKA, ELIMINIRAMO NEGATIVNE ENERGIJE KOJE VAS SPREČAVAJU I BLOKIRAJU. IZA NAŠEG TIMA ,STRUČNIH I VRHUNSKIH VIDOVNJAKA I TAROT MAJSTORA SU GODINE RADA SA LJUDIMA I VELIKI BROJ ONIH KOJI VIŠE NISU BEZNADNI.

 

 

Gđa Dora

 

Tarot Majstor

Astrolog

 

Rođena sam u ljeto 1965. Već sa 19 godina osjetila sam dar svoje vidovitosti .Više od dvadeset godina bavim se vidovnjaštvom, tarotom, astrologijom i numerologijom. Nakon dvadeset godina iskustva i rada moj uspjeh se izuzetno očitovao. Moja životna misija je pomaganje ljudima…da pronađu svoj put…izlaz iz problema! Da dobiju odgovore na pitanja koja ih muče! Da pronađu sreću u ljubavi! Jednostavno da pronađu svjetlo na kraju tunela! Na svako pitanje dajem iskren i kvalitetan odgovor. Pomogla sam mnogima vidovitošću i dobrim savjetom pa tako mogu i Vama: ljubav, financije, posao ili karijera, nazovite s povjerenjem. S poštovanjem očekujem Vaš poziv!

Gđa Anči

Tarot Majstor

Vidovnjak

Ja sam  Anči i Bog mi je dao dar i dopustio da ga koristim pomažući ljudima,što i radim od svoje mladosti. Proučavanjem raznih metoda i vještina kako bi moj dar i sposobnost čim više došli do ljudi kojima je potrebna pomoć ,usavršila sam tehnike kao što su gleadnje u kuglu,rad sa viskom, tarot....i dr. Do sada sam mnogima pomogla radeći tim načinom ,a najviše uspjeha sam imala ulaskom u meditaciju i na taj način preko vizija ljudima dala sudbonosne odgovore. Vjerujte mi da nema pitanja na koje nema odgovora niti problema koji nema rješenja. Pomogla sam mnogima,pomoći su i Vama.

 
 
DA VAM ŽIVOT BUDE LAKŠI… ODLUKE JEDNOSTAVNIJE… PROBAJMO IH ZAJEDNO NAĆI, SMJERNICE ZA VAŠE SIGURNIJE ODLUKE… LJUBAVNI PROBLEMI… KRIZA U BRAKU… LJUBAVNI TROKUT… NOVA LJUBAV… NUDIMO VAM ODOGOVRE NA SVA VAŠA PITANJA NA PODRUČU: LJUBAVI, POSLA, ZDRAVLJA… ZAJEDNO SA NAŠIM STRUČNIM TIMOM TAROTOLOGA I ASTROLOGA RAZRJEŠITE SE BRIGA I UZ NAŠE SAVJETE PRONAĐITE RAVNOTEŽU U SEBI, BRAKU, PRIJATELJSKIM I EMOTIVNIM DONOSIMA. SVE DILEME NESTAJU U RAZGOVORU S NAMA, OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I POMOĆI ĆEMO VAM PROFESIONALNIM I INDIVIDUALNIM PRISTUPOM!.

Gđa Sara

Tarot Majstor

Vidovnjak

Moje ime je Sara. Dugi niz godina sam u svijetu ezoterije. Područja kojima se bavim su tarot, sudbinske karte,visak,poruke ANĐELA,meditativna vidovitost i dr. Pomažem u otkrivanju značenja vaših snova, izrađujem vašu natalnu kartu, te radim na čišćenju vaše aure i otklanjanju blokada, tako da možete vidjeti da je moje znanje i stručnost širokog spektra. Tokom ovih godina pomogla sam mnogim svojim klijentima da pronađu rješenje iz svojih problema te im vratila osmijeh na lice..

Dozvolite da i vama pomognem.. Javite mi se s povjerenjem.
JULIJA
Moje je ime Julija i bavim se intuitivnim citanjem Tarota .
Tarot Kartama, Kartama Divinacije i Iskrenoscu, pomazem Vama da situaciju u kojoj ste se nasli sagledate jasnije i da dobijete odgovore na pitanja koja vam utjecu na Vase Emocionalno stanje.
Osim Tarotom Bavim se i Tamara energijama, sa kojima i/ili Vasim Bliznjima poslati Pozitivnu Iscjeljujucu Energiju;Energiju Ljubavi, na daljinu onda kada Vam je to najpotrebnije.
Iscjeljujuce Tamara Energije potjecu iz Japana, u kojem sam i sama stekla obrazovanje,a prvenstveno sluze da spoznate svoju pravu Snagu koja spava u Vama i sammo ceka da bude Probudena..
Javite Mi se i Dopustite mi da Vama Pomognem...

Gđa Viki

Tarot Majstor

Numerolog

Iscjeljitelj

Gđa Viki već 30 godina bavim se tarotom i ostalim energoterapeutskim iscjeljivanjem. Prvenstveno se bavim tarotom koji mi služi za potporu mojim urođenim vidovnjačkim sposobnostima. Upravo Tarot mi dozvoljava precizan uvid u detalje prošlosti,sadašnjosti i budućnosti. Tretmane radim i uz pomoć numerologije i skidanje karme do trećeg koljena. Najsretnija sam kada nekome pomognem i njegov život krene na bolje te mu moj savjet postane velika vodilja u njegovom daljnjem životu. Sve svoje metode ujedinjujem radi općeg poboljšanja života. Energoterapija kojom se bavim nije vezana samo za Tarot već se temelji na razgovoru i izbacivanju loših energija koju mi pokupimo sami na poslu,u obitelji,sa poznanicima i drugdje a da toga nismo niti svjesni. Dozvolite mi da Vas napunim pozitivnom energijom i optimizmom. Obraćaju mi se i klijenti sa psihičkim, ljubavnim, obiteljskim i drugim problemima. Dozvolite da i Vi imate svog duhovnog vidiča, da Vam otvorim nove vidike i ulijem želju za boljim i kvalitetnijim životom. Sudbina nam miješa karte života a na nama je kako ćemo ih najbolje znati uzeti i iskoristiti.
U svom duhovnom vodiču dobit ćete odgovore na sva Vaša pitanja i nedoumice a to su: LJUBAV,LJUBAVNI TROKUT,BRAK, VEZA, POZNANSTVO,PRIJATELJSTVO, OBITELJSKI ODNOSI, FINANCIJE, POSAO, SRETNI DANI, SRETNI BROJEVI, ZNAČENJE SNOVA.....IDR. Želite li spoznati simbole i poruke koje se javljaju pred Vama i kako bi poboljšali budućnost, slobodno se javite ..
PROBLEMI MUŠKE ILI ŽENSKE PRIRODE……??????
*Imate poteškoća u seksualnim odnosima?
*Muče Vas neke nedoumice u vezi s partnerom?
*Imate tajne koje ne možete ni sa kime podijeliti?
*Izluđuje Vas preuranjena ejakulacija I poteškoće s erekcijom?
*Razbijate li glavu zbog veličine ili izgleda svoga spolovila?
*Nesigurni ste?
:Htjeli biste s nekime porazgovarati o svojim smetnjama,
a teško odlučujete povjeriti se zbog stida ili straha?
MI IMAMO ODGOVORE NA VAŠA PITANJA! Obratite nam se s povjerenjem – nazovite nas i porazgovarajte s ugodnom, iskusnom i diskretnom sugovornicom koja će Vam pomoći da se oslobodite svake nelagode i straha i pokušajte zajedničkim snagama pronaći način za rješavanje svojih poteškoća i nedoumica.
Olakšajte si dušu dijeljenjem problema anonimno i sigurno, diskrecija zajamčena.
I VJERUJTE, UVIJEK POSTOJI NETKO TKO VAS MOŽE SASLUŠATI I TKO VAS MOŽE RAZUMJETI… A TO SMO MI…
.